5 tips voor uw trouwkostuum


Goed voorbereid bezorgen deze tips u het perfecte trouwkostuum

  • Kom 4 tot 6 maand op voorhand, zo bent u zeker dat u het perfecte trouwkostuum bij u als bruidegom vindt in onze zeer ruime keuze.
  • Breng een stofstaal van het bruidskleed mee, het is namelijk belangrijk dat de kleuren van de accessoires en de stijl van het trouwkostuum aangepast worden aan de kleur en de stijl van het bruidskleed.
  • Het is heel belangrijk uw accessoires af te stemmen op uw trouwkostuum en er zo voor te zorgen dat uw hele look klopt. Dit begint met het hemd en de das die uw outfit kunnen maken of kraken. Maar vergeet ook schoenen met bijpassende riem en sokken niet. Omdat het voor u prettiger is dit alles in één keer te kunnen kiezen, bieden wij al deze accessoires zelf aan in alle aangepaste kleuren.
  • Iedereen wil trouwen in mooi zonnig weer! Daarom is het verstandig om als bruidegom een extra hemd te kopen. U kan dan voor de avondfeest een fris hemdje aantrekken. Hetzelfde kan u doen met uw sokken.
  • Om te voorkomen dat uw outfit iets overkomt voor de grote dag, wordt uw trouwkostuum steeds meegegeven in een mooie hoes waarin ook alle accessoires kunnen worden bewaard. Laat het kostuum hier mooi inhangen tot de grote dag. Om alle stress te vermijden kan u ook vragen om uw das door ons te laten knopen, zo moet u deze enkel nog aandoen op die grote dag.