Masterhand


“Een kostuum voor elk gelegenheid”

Of het nu gaat om een bruiloft of een andere sociale gelegenheid; of u bruidegom, getuige of gast bent; voor elke soort gelegenheid heeft Masterhand voor u het geknipte pak.

Wie kiest voor Masterhand, weet dat hij binnen dit gamma voor elke gelegenheid een passend modern kostuum kan krijgen. Dat wil zeggen: een kostuum waarin u er niet opgedirkt uitziet want om in elke situatie goed voor de dag te komen, moet u zorgen voor stoffen, kleuren, modellen en een snit die perfect bij u passen. Om het u gemakkelijk te maken, werd de Masterhand-collectie in drie thema’s opgedeeld:

BESTSELLER-COLLECTIE
De Bestseller-collectie omvat ontwerpen in genuanceerde bruin- en grijstinten met getemperde kleurschakeringen en midnight blue. Er is gekozen voor hoogkwalitatieve stoffen die mooi vallen en zacht aanvoelen. De nieuwe modellen kenmerken zich door hun elegante uitstraling en subtiele accenten. Alle modellen zijn qua kleur perfect op elkaar afgestemd. Ze zijn met veel oog voor detail vervaardigd – denk bijvoorbeeld aan de fijne afwerking van de knopen, de markante onderkragen en de stijlvolle voeringen.

CELEBRATION-COLLECTIE
Wie een jas en broek nodig heeft die niet dezelfde maat hebben, vindt via het mix & match-programma van Celebration in een handomdraai wat hij zoekt. Concreet: als u een verschillende maat heeft in broek, vest en ondervest kan u binnen deze collectie naar believen verschillende maten – zelfs in de grote maten – combineren. Daarnaast heeft Masterhand zijn legendarische pasvormconcept verder ontwikkeld: de individuele slim fit kostuum is de absolute must-have van dit seizoen. De nieuw ontworpen slim fit-modellen zijn te vinden in de collecties Bestseller en Celebration.

CLASSICS-COLLECTIE
De smokings in de Classics-collectie zijn ideaal voor high class evenementen en rode loper-momenten. De collectie werd uitgebreid met nieuwe modellen, zoals de tailored fit smoking. Die heeft met ripszijde afgezette revers, een hoogwaardige vulling en een vest met sjaalkraag. Uiteraard komt u dankzij Masterhand ook in jacquet of dinner jacket goed voor de dag bij formele gelegenheden. Welke sociale gelegenheden er ook voor u op het programma staan – maak er steeds opnieuw een mooi, ontspannen moment van.


CAVALIERE COSSMO DIGEL ENZO ROMANO | ETIEM | IMMIDIATE FASHION | MASTERHAND | ROBERTO VICENTTI